TOFFELI – huopakengät

Suomessa suunnitellut ja valmistetut, patentoidut ekologiset TOFFELI -huopakengät valmistetaan aidosta 100% lampaanvillasta. Harkittu muotoilu pitää kantapään hyvin paikoillaan kengässä. Paksu, vedenpitävä EVA*-pohja on kuvioitu lisäämään pitoa liukkaallakin kelillä.

TOFFELI -kengät ovat kulutuksenkestävät, pehmeät, kevyet, hengittävät ja joustavat;  täydelliset aktiiviseen elämään. Voi käyttää niitä sisällä kotona, töissä, mökillä, ulkona koiralenkillä tai kauppareissulla. Yhdistät ihastuttavat Toffelit helposti monen tyylisiin asukokonaisuuksiin.

Pehmeä, kestävä, italialainen, ortopedinen villapohjallinen tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Pohjallinen on joustava ja tukee hyvin jalan kaarta.

Huippumukavia TOFFELEITA käytät aamusta iltaan jalkojen väsymättä. TOFFELIT istuvat kaiken kokoisiin ja muotoisiin jalkoihin. Huopakengät voi nopeasti ottaa pois ja pukea jalkaan käyttämättä käsiä. TOFFELI -kenkien tavaramerkki on tyylikäs huopasilmukka takana, mitä voit myös käyttää apunasi kenkiä jalkaan laittaessasi.

*EVA (etyyli-vinyyli-asetaatti) on umpisoluista, puolijäykkää solumuovia. EVA-muovin etuja ovat joustavuus, pehmeys, hyvä säänkesto ja kemiallinen kestävyys. Lisäksi sillä on hyvät lämmöneristysominaisuudet, iskunvaimennuskyky.

Verkkokaupassamme voit maksaa helposti ja turvallisesti Klarnalla.