Yhteystiedot ja toimitus

TOFFELI – Laveena Group Oy
Jääkärinkatu 3, 00150 Helsinki
toffeliinfo@gmail.com
Puhelin: +358 46 5513544

Toimitus:

Toimitamme TOFFELIT kaikkialle postin hinnaston mukaisesti. Postimaksun hinta lisätään automaattisesti tilauksesi loppusummaan. Kun olet maksanut ostoksesi, tilauksesi siirtyy varastollemme käsiteltäväksi. Mikäli tilaamasi koko on loppunut varastoltamme, ompelijamme ryhtyy työhön valmistamaan sinulle sopivia TOFFELEITA.

Toimitusaika:
1-6 viikkoa. Saatuamme tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja vahvistamme toimitusajan.

Palautukset & vaihdot

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa käyttämättömät TOFFELIT, voit lähettää ne 14 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta kustannuksellamme takaisin varastollemme yhden kerran osoitteeseen: Maununnevantie 33, 00430 Helsinki.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostilla yhteystietosi ja syy miksi haluat palauttaa TOFFELIT. Lähetämme paluupostissa sinulle palautuskoodin, minkä voit lisätä “PALAUTUSKOODI” kenttään TOFFELEIDESI mukana tulleeseen palautusosoitelappuun. Pakkaa palautettavat tuotteet ja kiinnitä paketin päälle palautusosoitelappu. Vie paketti lähimpään postiin; Laveena Group maksaa postimaksun puolestasi. Kun pakettisi on saapunut varastollemme, tarkistamme tuotteen ja palautamme rahasi palautuslomakkeessa ilmoittamallesi pankkitilille. 

Toivottavasti olet tyytyväinen TOFFELEIHISI ja saat niistä pitkään iloa ja kauniin lisän asusteisiisi!

Onko sinulla kysyttävää TOFFELEISTA? 

Ota yhteyttä:
Sähköpostitse toffeliinfo@gmail.com (vastaamme vuorokauden kuluessa)