ME TOFFELIT – Laveena Group Oy

Me olemme Alex ja Veronika Raseborg, TOFFELEIDEN suunnittelijat ja valmistajat. Täällä haluamme jakaa lyhyesti meidän tarinan, kertoa mistä TOFFELI huopakengät sai alkunsa.

Meitä on aina viehättänyt luonnonvilla ja perinteinen huovutus. Näin pääsimme siihen, että kaksi vuotta sitten suunnittelimme ja tuotimme ystävillemme lahjaksi ensimmäiset huopikkaat: kauniit, käytännölliset ja ekologiset huopakengät! Saimme hyvää palautetta vastaan ja päätimme hakea patenttia ja jatkaa kenkien kehittämistä.

Patentin saatuamme päätimme yhdistää TOFFELEIHIN Swarovski kristalleja ja turkistupsun, jonka saa kenkiin niin aitona kuin tekokarvaisenakin, ja olimme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Tämä lisäsi kenkiimme luksuksen tunnetta ja erotti meidät joukosta. Me myös haluttiin alusta asti ottaa kantaa ympäristöongelmiin, joten etsimme mahdollisimman parhaan ekologisen pohjan tuottajan. Löysimme Italialaisen valmistajan, joka luo ekologiset ja laadukkaat pohjat, jotka ovat vielä kestävämmät ja turvallisemmat liukkaalle kelille.

Seuraavina kuukausina kehitimme vielä kengän muotoa niin, että kantapää pysyisi paremmin paikallaan. Lisäksi muotoilimme jalan kaarta paremmin tukeakseen kengän sisäosaa. Näin päädyimme TOFFELEIHIN jotka te tunnette nykyään! Avasimme kaupan vuonna 2020 ja kehitämme jatkuvasti uusia malleja ja kenkien istuvuutta. Me valmistamme kengät yksilöllisesti, sillä olemme tietoisia, että joillakin voi olla leveämpi lesti, kivuliaat tai turvonneet jalat. Olemme todella tyytyväisiä TOFFELEIHIMME ja toivottavasti olet sinäkin!

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin! toffeliinfo@gmail.com

Harmaat TOFFELI huopatossut Swarovski kristallein
Mistä TOFFELI huopakengät sai alkunsa?